Het verhaal van de spelende aapjes

Wie is het gezicht achter de spelende aapjes?

Mijn naam is Kaya (35 jaar), mama van Fynn (4 jaar) en Syb (2 jaar), vriendin van Perry. Wonend in het mooie Etten-Leur. 2 dagen in de week werkzaam als logopedist in de ouderenzorg. De overige dagen thuis met mijn jongens. Ik houd van mijn gezinnetje, thee drinken, een goed boek/tijdschrift lezen (lukt niet echt met 2 jonge kinderen 😉), wandelen, tennissen, gezellig kletsen en een hapje eten met vriendinnen, rust, duidelijkheid, creatief bezig zijn, kinderboeken (we kunnen hier een bibliotheek beginnen 😂) en hout speelgoed!

Hoe is de spelende aapjes ontstaan?

De naam 'de spelende aapjes' verwijst naar mijn 2 zoontjes Fynn en Syb. Allebei de jongens hebben geen 'normale' start gehad. Fynn is 6 weken te vroeg geboren en heeft al jong een open hart operatie gehad. Syb is 11 weken te vroeg geboren. Ze zijn beiden bekend in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam waar ze ontzettend goede zorg leveren. 🙏 Wanneer je kindje daar geboren of geopereerd wordt krijgen ze een superaap, omdat ze zo dapper zijn. De aapjes zijn hier de favoriete knuffels. Dus de naam kwam er op deze manier.

Met de komst van de jongens is mijn liefde voor mooi duurzaam speelgoed en educatieve kinderboeken alleen maar groter geworden. Daar de jongens geen goede start hebben gehad, zijn ze ook gemakkelijk ziek. De wens om meer thuis te zijn en gemakkelijker werk los te laten en er voor hen te zijn wanneer nodig, maakte dat ik de stap heb gezet om een eigen webshop te beginnen. Nu nog naast mijn baan in loondienst, maar hopelijk in de toekomst enkel en alleen de webshop. En in de nog verdere toekomst ook een fysieke winkel... En in de nog nog verdere toekomst... Je leest het al genoeg dromen en wensen, maar eerst deze droom verwezelijken. Help jij een handje mee?

© 2022 - 2024 De spelende aapjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Gebruik code VAKANTIEMODUS