Uitgeverij Luitingh-Sijthoff (LS)

Luitingh-Sijthoff (LS) is een verrassende uitgeverij met een rijke historie. De uitgeverij is in 1989 ontstaan door een fusie tussen A.W. Sijthoff Uitgeversmaatschappij (opgericht in 1851) en Uitgeverij Luitingh (opgericht in 1947). Beide uitgeefhuizen gaven vanaf de oprichting een breed palet aan romans uit: van glossy romans met een hoog Mad Men-gehalte tot klassieke literatuur.

Ook nu is dat nog steeds de kracht van LS. Onze uitgaven getuigen van kwaliteit, onze marketing is gedurfd en onze verkoop betrouwbaar en klantvriendelijk. LS wil de lezer met elke titel graag een waardevolle en blijvende leeservaring bieden. Wij kijken met open vizier naar de toekomst en brengen spraakmakende verhalen naar de lezer.

De magie van het lezen geven wij graag aan uw kind(eren) door! Wij geven kinderboeken uit die kinderen zelf graag willen lezen en bekijken. Van prentenboeken, (voor)leesboeken boordevol avontuur tot spannende informatieve boeken over bijvoorbeeld de ruimte en duurzaamheid. Bekende auteurs en illustratoren zijn Pieter Feller en Natascha Stenvert (Kolletje & Dirk), Benji Davies, Manon Sikkel, Marlies Slegers, Enne Koens, Govert Schilling, Gary Northfield en vele anderen.

Sorteer op
© 2022 - 2024 De spelende aapjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel