Garantie

Voor alle producten die we verkopen geldt een wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet voldoen aan wat er redelijkerwijs van verwacht mag worden. Mocht er iets niet in orde zijn met het product wat je bij ons besteld hebt, neem dan contact met ons op via info@despelendeaapjes.nl.

We zullen, na overleg, zo snel mogelijk een geschikte oplossing bieden. Indien nodig, sturen we je een vervangend onderdeel of artikel toe.

Klachten

Heb je een klacht over je aankoop of over onze dienstverlening, dan kun je een e-mail sturen naar info@despelendeaapjes.nl. Graag ontvangen we het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht met foto. We zullen binnen uiterlijk 5 werkdagen contact met je opnemen om te zoeken naar de best mogelijk oplossing. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop, postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

© 2022 - 2024 De spelende aapjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel