Retourneren

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen nadat het door de bezorger bij jou (of een derde) is afgeleverd retourneren. Je kan dit doen door eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te laten weten dat je van de aankoop wenst af te zien.

  • Stuur een mail naar info@despelendeaapjes.nl met daarin je factuurnummer en het rekeningnummer waar je het bedrag op terug wilt ontvangen. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan De spelende aapjes hebt gedaan. 
  • Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Voeg een notitie toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Het product dient ongebruikt, in originele verpakking en in nieuwstaat verpakt te zijn.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je kunt ook gebruik maken van het Europees model voor herroepping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is niet verplicht.

Retouradres

Alle retourzendingen kunnen gestuurd worden naar het volgende adres:

De spelende aapjes
Wevershof 10

4871 KW Etten-Leur

Zodra de retour bij ons binnen is, zal het bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, aan je gecrediteerd worden. De retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaalt voor het retourneren. De oorspronkelijke verzendkosten (bij aankoop van het artikel) krijg je wel van ons terug (mits alle producten worden teruggestuurd). 

De spelende aapjes is niet aansprakelijk voor beschadigen of zoekraken van retour verzonden producten.

© 2022 - 2023 De spelende aapjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel